Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: واگذاری نیروگاه حرارتی شازند غیرکارشناسی است و واگذاری آن بدون کارشناسی لازم مشکلاتی را برای کشور به وجود می‌آورد که قابل جبران نیست. ۰۱ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۷:۳۸ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی ظهر امروز در دیدار با کارکنان نیروگاه حرارتی شازند با اشاره به تولید انرژی الکتریکی در نیروگاه‌ها اظهار داشت: درحال حاضر در همه نقاط ایران زیرساخت‌های نیروگاهی وجود دارد و با تلاش نیروهای متخصص حتی در اوج گرمای تابستان نیز برق قطع نمی‌شود، در صورتی که قبل از انقلاب اسلامی تولید انرژی الکتریکی تنها با چند نیروگاه در کشور انجام می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پس از انقلاب اسلامی، نیروگاه‌های تولید انرژی با مشارکت گسترده و متعهدانه متخصصان داخلی توانسته در این حوزه عملکرد خوبی را از خود برجای بگذارد و به دستاوردهای خوبی نیز رسیده است.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی تصریح کرد: بیان دستاوردهای نظام اسلامی در بخش نیرو از ضروریات است و مردم باید از آن آگاهی‌های لازم را داشته باشند، زیرا این حوزه اقدامات مهم و ماندگاری را انجام داده و دارای ظرفیت‌های بالایی است.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی بیان کرد: باید بر اصلاح الگوی مصرف از طریق قطع وابستگی، حفظ منابع موجود و دستیابی به استقلال کامل تکیه و آن را در جامعه نهادینه کرد.

وی عنوان کرد: مصرف هدفمند انرژی الکتریکی در بخش‌های مختلف، سرمایه‌ای است که نباید از آن غافل بود، دست‌ یافتن به الگوی مصرف مطلوب انرژی با شعار و وعده محقق نمی‌شود و برای تحقق این مهم راهکارهای عملی و بسترسازی نیاز است.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی اضافه کرد: در بحث انرژی‌های تجدیدپذیر این موضوع که این انرژی‌ها متناسب با ظرفیت کشور توسعه نیافته‌اند، واقعیتی انکار نشدنی است، با توجه به این که انرژی‌های فسیلی پایان‌پذیر هستند باید راهبردهای توسعه‌ای در این بخش با سرعت بیشتری جامه عمل بپوشد.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی خاطرنشان کرد: واگذاری نیروگاه حرارتی شازند غیرکارشناسی است، این واحد تولیدی با بهترین شرایط در مدار تولید قرار دارد و واگذاری آن بدون کارشناسی لازم مشکلاتی را برای کشور به وجود می‌آورد که قابل جبران نیست.

پیگیری‌های تسنیم نتیجه داد؛ گازسوز شدن مجدد نیروگاه شازندمسئولان استان مرکزی علت استفاده از مازوت توسط نیروگاه شازند را برای مردم تشریح کنندنیروگاه شازند مصوبات هیئت دولت را دود می‌کند؛ پاسکاری و پاسخ‌های غیرمسئولانه مدیران استان مرکزی + تصاویر

 

بیش از 98 درصد سوخت نیروگاه شازند از گاز تامین می‌شود

مدیر عامل نیروگاه حرارتی شازند بیان کرد: از سال 1392 به بعد مصرف مازوت در این واحد تولیدی کاهش زیادی داشته است به صورتی که سال گذشته بیش از 98 درصد سوخت نیروگاه از گاز تامین شد.

حمید بادرستانی افزود: به وسعت فضای سبز نیروگاه حرارتی شازند افزوده شده است به طوری که مجموع فضای سبز نیروگاه شازند در سال 1382 به 12 هکتار نیز نمی‌رسید اما اکنون 95 هکتار از اراضی داخلی و خارجی مجموعه این نیروگاه را فضای سبز تشکیل می‌دهد.

وی بیان کرد: افزون بر 530 نفر در این واحد تولیدی مشغول به کار هستند که از این تعداد  بیش از 40 درصد آنها اهل شهر شازند، بیش از 48 درصد اهل اراک و مابقی هم غیر بومی هستند.

انتهای پیام/

R41371/P4001/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۶۳۰۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۳۰۰ میلیاردی مردم فارس از تولید انرژی خورشیدی

حمیدرضا کریمی‌فرد اظهار کرد: از ابتدای راه‌اندازی نیروگاه‌های خانگی برق خورشیدی از سال ۹۵ در استان فارس تاکنون، بیش از۳۸ هزار مگاوات ساعت انرژی برق در استان تولید شده است.

او با بیان اینکه در سال گذشته یک مزرعه خورشیدی با مجموع ظرفیت ۵۰۰ کیلو وات در سطح استان با سرمایه‌گذاری ۱۲۵هزار میلیون ریال نیز مورد بهره‌برداری قرار گرفته است، افزود: علاوه‌ بر نیروگاه‌های خورشیدی خانگی (کوچک مقیاس)، تعداد ۵ نیروگاه بزرگ خورشیدی نیز به ظرفیت ۳.۲ مگاوات در حوزه تحت پوشش شرکت توزیع نیروی برق استان فارس هم اکنون فعال هستند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان فارس، متوسط میزان تابش این استان را بین ۲۰۰۰ تا ۲۲۰۰ کیلووات ساعت بر متر مربع در سال عنوان کرد و افزود: این میزان تابش برای نیروگاه‌های خورشیدی مناسب است. 

کریمی‌فرد، درباره شرایط راه‌اندازی سامانه‌های خورشیدی در استان فارس نیز گفت: داشتن انشعاب برق به نام متقاضی در محل مورد تقاضا برای نصب نیروگاه خورشیدی، مراجعه به سایت شرکت توزیع نیروی برق استان فارس برای ثبت‌نام و ارسال درخواست، امکان صدور مجوز برای تمام تعرفه‌های خانگی، تجاری، صنعتی و کشاورزی و امکان اتصال نیروگاه متقاضی با کنتور مستقل به شبکه برق از جمله شرایط برای نصب سامانه خورشیدی در استان فارس است و متقاضیان می‌توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر به نشانی www.satba.gov.ir مراجعه کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • وزیر صمت: تنوع نرخ ارز ام الفساد است
  • تنوع نرخ ارز ام الفساد است
  • جزئیات افزایش ۹ هزار مگاواتی ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور
  • ۴۶ واحد نیروگاه حرارتی جدید به شبکه برق کشور متصل شد
  • صندوق ‏توسعه ملی برای رفع عقب‌ماندگی در توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر پیشگام می‌شود
  • تابستان منهای خاموشی
  • میزان تولید برق نیروگاه بیستون از مرز ۲۱۴ میلیون کیلو وات ساعت گذشت
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی استان فارسی‌ها از تولید انرژی خورشیدی
  • تولید برق نیروگاه بیستون از مرز ۲۱۴ میلیون کیلووات ساعت گذشت  
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی مردم فارس از تولید انرژی خورشیدی