Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی با بیان اینکه ‌واگذاری‌های اصل ۴۴ قانون اساسی باید تغییر مسیر دهد، گفت: اگر واگذاری‌ها بر‌اساس قیمت‌گذاری صحیح ‌‌همراه می‌شد، اکنون این واحدها وضعیت بهتری داشتند. ۱۲ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۹ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، آیت‌الله قربانعلی دری نجف آبادی شامگاه شنبه در آئین بازدید از شرکت آونگان اراک اظهار داشت: رسیدن به اهداف اشتغال و رونق اقتصادی و بهبود معیشت مردم تنها با رونق تولید و حمایت از صنعت داخلی محقق می‌شود و این مهم باید سرلوحه امور مسئولان قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: رونق تولید گره‌گشای مشکلات کنونی و ایجاد اشتغال است و مسئولان و صاحبان صنایع باید از هر امکانی در بهینه‌سازی امور تولید و حل چالش‌ها بهره ببرند.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی بیان کرد: مشکلات اقتصادی باید در سایه فکر و برنامه حل شود و تنها راه پیروزی بر دشمنان و مقابله با تحریم‌ها، داشتن استقلال در عرصه اقتصادی و تلاش برای باروری ظرفیت‌های داخلی است.

دری‌نجف‌آبادی ادامه داد: واحد تولیدی آونگان که بیش از 10 سال در حالت تعطیل بود، بهمن‌ ماه سال گذشته به حوزه علمیه خاتم‌الانبیا(ص) اراک واگذار شد و با گذشت 5 ماه از واگذاری، اکنون به چرخه تولید بازگشته و به زودی تمامی ظرفیت آن فعال می‌شود.

وی تصریح کرد: زمان سررسید اقساط آونگان به زودی فرا می‌رسد و باید از محل تولید منابع لازم برای پرداخت قسط‌های سازمان خصوصی‌سازی تأمین شود.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی عنوان کرد: دفتر مقام معظم رهبری در اراک نه تنها از اعتبارات دولتی استفاده نمی‌کند بلکه سهم دولتی را در فعالیت‌های فرهنگی، اقتصادی و عمرانی به هنگام می‌پردازد.

چرا اصل 44 به نتیجه نرسید؟ 2 اتفاقی که خصوصی سازی را از ریل خارج کردعضو هیئت‌ رئیسه مجلس: نگاه خاکستری به سرمایه‌گذار سبب انحراف در اجرای اصل 44 شده استگیلان‌|‌ اصل 44 قانون اساسی به‌خوبی اجرایی نشده است

دری نجف‌آبادی با بیان اینکه فرمان واگذاری‌های اصل 44 قانون اساسی باید تغییر مسیر دهد، بیان کرد: اگر واگذاری‌ها بر اساس قیمت‌گذاری صحیح از سوی تیم‌های اقتصادی و صنعتی و با رعایت اصل اهلیت و ضمانت‌نامه‌های اجرایی متقاضیان همراه می‌شد، اکنون این واحدها وضعیت بهتری داشتند.

امام جمعه اراک افزود: براساس فرمایش مقام معظم رهبری، اصل 44 باید انقلابی در صنعت و اقتصاد ایران برپا می‌کرد اما، تاکنون تعداد قابل توجهی از واحدهای صنعتی واگذارشده در سراشیبی ورشکستگی قرار گرفته‌اند.

دری نجف‌آبادی خاطرنشان کرد: توسعه و بالندگی صنایع به عنوان تولیدکنندگان کالا و عامل اصلی صادرات از ارکان اقتصاد مقاومتی مورد نظر مقام معظم رهبری است، بنابراین ساماندهی واگذاری‌های اصل 44 برای بازگرداندن صنایع به چرخه تولید باید در دستور کار مقامات استانی و کشوری قرار گیرد.

وی تصریح کرد: صنعت به عنوان عامل اصلی توسعه‌یافتگی باید مورد توجه قرار گیرد چراکه این مهم ضمن ایجاد اشتغال پایدار، توسعه و بالندگی کشور را به دنبال دارد، بنابراین تمام ظرفیت‌های اعتباری کشور باید در این مسیر هزینه شود و در صورتی که واحدی هم قرار است به بخش خصوصی واگذار شود با براساس ضوابط قانونمند باشد.

انتهای پیام/ش

R41371/P/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۵۳۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تغییر رویکردهای محیط زیستی در مسیر توسعه دریامحور

به گزارش خبرگزاری مهر، مجتبی ذوالجودی در نشست ویژه اعضای شورای مدیران ارگان‌های دریایی کشور که با حضور برخی مسئولین و مقامات کشوری ذی‌ربط در محل سازمان بنادر و دریانوردی برگزار شد، اظهار داشت: در مسیر تحقق توسعه دریا محور باید به مسائل زیست‌محیطی توجه ویژه داشت تا در حین طی کردن مسیر و پایان آن به مشکلات زیست‌محیطی بر نخوریم و بتوانیم با رعایت مسائل زیست‌محیطی در حوزه توسعه دریا محور، گام برداریم.

وی افزود: سازمان برنامه‌های مختلفی را در راستای توجه به مسائل زیست‌محیطی و تالاب‌ها، تعریف کرده است و باید در راستای تحقق توسعه دریا محور رویکردها را برطرف و اشکالات را رفع کنیم.

معاون محیط زیست دریایی و تالاب‌ها سازمان حفاظت محیط زیست با تاکید بر اینکه ارگان‌های مختلف در مسیر تحقق دریا محور هیچ گونه رقابتی با یکدیگر ندارند، گفت: در توسعه، هیچ بن‌بست محیط زیستی وجود ندارد و در چارچوب قوانین و مقررات گام بر می‌داریم و در عین حال تاکید می‌کنیم که باید مطابق با حفظ محیط زیست دریایی و تالاب‌ها حرکت کنیم.

ذوالجودی با اشاره به اینکه امیدواریم شاهد همراهی دستگاه‌های مختلف در حوزه توسعه دریا محور باشیم، عنوان کرد: محور فعالیت‌های آینده در دنیا مبتنی بر رعایت مسائل زیست‌محیطی است و به طور مثال می‌توان به تأمین سوخت کم‌سولفور در حوزه دریایی اشاره کرد.

وی ادامه داد: هر ارگانی به عنوان هماهنگ کننده تعیین شود سازمان حفاظت محیط زیست از هیچ همکاری دریغ نخواهد کرد.

کد خبر 6100320

دیگر خبرها

  • ضرورت تغییر رویکردهای محیط زیستی در مسیر توسعه دریامحور
  • وزیر صمت: تنوع نرخ ارز ام الفساد است
  • وزیر : تنوع نرخ ارز ام‌الفساد است
  • راهبرد وزارت صمت توسعه صنعت با رویکرد صادرات محور است
  • عضو ارشد حماس: حمله اشغالگران به «رفح» مسیر مذاکرات را تغییر نخواهد داد
  • وزیر صمت: مشکل اصلی صنعتگران تحریم نیست، تنوع نرخ ارز ام الفساد است
  • فعالان اقتصادی به کنسرسیوم توسعه اقتصادی امیرکبیر ملحق شوند
  • تنوع نرخ ارز ام الفساد است
  • بزرگترین هنرستان جوار صنعت کشور در استان مرکزی ایجاد شده است
  • اجرای عملیات لای‌روبی و پاکسازی رودخانه اراک