Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمان گفت: طبق مصوبه ستاد مدیریت بحران، عشایر باید سریعا کوچ خود را انجام داده و مسیرهای سیلابی را ترک کنند.

به گزارش خبرگزاری برنا از کرمان؛ سیدمصطفی آیت‌اللهی‌موسوی در نشست ستاد مدیریت بحران استان کرمان با اشاره به گزارش کارشناسی اداره کل بازرسی استان از عوامل بروز سیل و اقدامات دستگاه‌های اجرایی در راستای مقابله با آن عنوان کرد: جمع‌بندی این مطالعه به دستگاه‌ها، فرمانداری‌ها و شهرداری‌ها ارسال شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: برای رفع نقاط ضعف و مشکلات مطرح شده در بخشی از موارد نیاز به اعتبار داریم که در حد استان نیست و باید از طریق وزارتخانه‌ها دنبال شوند.

آیت‌اللهی‌موسوی افزود: بعضی موارد نیز نقص کارشناسی هستند که باید اصلاح شوند، در اجرا و واگذاری طرح‌ها همواره در کمیسیون‌ها بر رعایت بستر و حریم رودخانه‌ها تاکید داریم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمان به سیل اسفند ماه 97 و فروردین ماه امسال در استان اشاره داشت و گفت: جاده شهداد _ نهبندان همچنان متاثر از سیلاب گذشته است و تردد از آن امکان‌پذیر نیست.

وی اضافه کرد: این محور از ابتدا نیز به منظور دسترسی به کویر به لحاظ امنیتی ایجاد شده و مسیر تردد عموم نبوده است و برای جابه‌جایی آن نیز اعتبار بالایی لازم است.

آیت‌اللهی‌موسوی گفت: برای رفع برخی دیگر از آسیب‌شناسی‌های صورت گرفته در خصوص عوامل بروز سیل در استان کرمان، نیازمند اصلاح قوانین هستیم که می‌طلبد از طریق مجمع نمایندگان و اداره کل بازرسی نیز پیگیری شود.

وی به مصوبه شورای مدیریت بحران استان در خصوص نقل مکان عشایر ساکن در مسیر‌های سیلابی اشاره داشت و افزود: فرمانداری‌ها و اداره کل عشایری هرچه سریعتر این مسئله مهم را پیگیری کنند تا در زمان بارندگی دچار خسارت نشوند.  

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمان، ایمن‌سازی شهرها و روستاها در برابر سیلاب را مورد تاکید قرار داد و گفت: محافظت شهرها طبق قانون به عهده شهرداری‌ها است و باید طرح مدیریتی برای این موضوع داشته باشند.

آیت‌اللهی‌موسوی نقل مکان عشایر ساکن در مسیر‌های سیلابی ساماندهی رودخانه‌های داخل شهر را از وظایف شهرداری‌ها دانست و از فرمانداری‌ها خواست تا نسبت به لایروبی مسیل‌ها و بازنگری دهانه پل‌ها با کمک راهداری اقدام کنند.

وی ادامه داد: کمیسیون‌های ماده 99 و 100 موظف هستند که مطابق قانون با ساخت و سازهای خلاف قانون برخورد کرد و احکام صادره را به اجرا بگذارند.

آیت‌اللهی‌موسوی در خصوص مقابله با ملخ صحرایی نیز تصریح کرد: سال گذشته 20 میلیارد تومان به سازمان حفظ نباتات اختصاص داده شد و بخشی از کار در استان صورت گرفت.  

وی افزود: برای امسال نیز لازم است تا سازمان مدیریت برنامه‌ریزی، اعتباری برای پیش‌بینی و پیشگیری از هجوم ملخ و اعتباری به عنوان تملک به جهاد کشاورزی استان در سرفصل جاری آنها قرار دهد که بتوانند کار مبارزه را عملیاتی کنند.  

مدیرکل مدیریت بحران استان کرمان و نماینده اداره کل بازرسی استان نیز در این نشست گزارشی از اقدامات و برنامه‌ دستگاه‌ها در خصوص مقابله با سیلاب و عوامل بروز سیل در کرمان ارائه دادند.

 

بیشتر بخوانید: صدور بیش از ۶۵۰۰ سند روستایی تا پایان سال جاری در استان 162 هزار هکتار از اراضی و مراتع استان در سال جاری مورد هجوم ملخ‌های صحرایی قرار گرفتند

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان کرمان قانون مدیریت بحران مشکلات وزارتخانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۳۸۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز واگذاری زمین در شهرک صنعتی زرند

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان کرمان، گفت: پس از ۱۷ سال امکان واگذاری زمین در شهرک صنعتی شماره ۲ زرند با اولویت انرژی‌های تجدیدپذیر فراهم شده است. - اخبار استانها -

حسین میجانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمان، اظهار داشت: در سفر روز گذشته معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان به شهرستان زرند امکان واگذاری زمین در شهرک صنعتی شماره 2 زرند فراهم شد.

وی با اشاره به اینکه از سوی رهبر معظم انقلاب سال جدید سال «جهش تولید با مشارکت مردم» نام‌گذاری شده است، گفت: سال‌ها است که رهبر معظم انقلاب در نام‌گذاری شعار سال، مباحث اقتصادی را مورد تاکید قرار دادند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان کرمان با بیان اینکه شهرک صنعتی شماره 2 زرند سال 1386 تملک شده بود، اما مشکلات و موانعی بر سر راه واگذاری زمین در این شهرک وجود داشت، ادامه داد: 17 سال امکان واگذاری زمین در این شهرک وجود نداشت.

وی افزود: از یک سال گذشته با محوریت ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان کرمان، تیم اقتصادی استان و معاون اقتصادی استاندار کرمان پیگیری لازم برای رفع این موانع و مشکلات انجام شد.

میجانی با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر توسط همکاران ما زیرساخت‌های این شهرک اصلی شامل آب، برق، گاز و راه دسترسی فراهم شده است، گفت: به دلیل مخالفت حفاظت محیط زیست مجوز استقرار و بهره‌برداری واحدهای صنعتی این شهرک صادر نشده است.

وی با بیان اینکه چهار مرحله بازنگری در طرح ارزیابی زیست محیطی شهرک صنعتی شماره 2 زرند انجام شد، ادامه داد: با پیگیری‌های انجام شده 27 فروردین ماه امسال مجوز احداث و بهره‌برداری این شهرک صادر و پس از 17 سال امکان واگذاری زمین در این شهرک فراهم شده است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان کرمان با اشاره به اینکه فاز دوم این شهرک به میزان 30 هکتار تا رده سه زیست محیطی صادر شده است، افزود: فاز دوم شهرک با اولویت انرژی‌های تجدیدپذیر به متقاضیان بومی و غیربومی فراهم است.

انتهای پیام/511/