Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت‌الله حیدری با بیان اینکه لازم است در نحوه واگذاری شرکت نیشکر هفت‌تپه تجدیدنظری صورت گیرد گفت: انتقال آب از سرشاخه‌های کارون و دز تبعات بسیار اقتصادی برای استان و کشور دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «آیت الله محسن حیدری» در نشست خبری که ظهر امروز(سه شنبه28 مردادماه) در حوزه علمیه الغدیر اهواز، برگزار شد ضمن تبریک روز خبرنگار اظهار کرد: خبرنگاران در این برحه حساس ملی و بین المللی و همچنین عرصه استانی حرکت های خوبی انجام داده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با عنوان اینکه رسالت خبرنگار همان رسالت انبیا است گفت:خبرنگاری مطالبه گری است و مطالبه گری از مصادیق بارز امر به معروف و نهی از منکر است؛ بدون امر به معروف و نهی از منکر همه چیز تعطیل می شود.

 

وی در ادامه به برگزاری ماه محرم اشاره کرد و گفت: با توجه به شرایط موجود امسال ماسم متفاوتی خواهیم داشت، شیعه در طول 14 قرن همواره بر حسب شرایط مختلف سوگواری خود را انجام داده است، یکی از نمونه های جلوگیری از اجاد مراسم می توان به فعالیت های حزب بعث در عراق اشاره کرد اما شیعیان علارقم تلاش های دشمنان این مراسم را برگزار می کردند.

 

آیت الله حیدری با بیان اینکه  از نظر عقلی و شرعی عملکردن به دستورات بهداشتی در حین برگزاری مراسم محرم لازم است گفت: دشمنان بدنبال بهانه جویی برای تضعیف اسلام و شیعیه هستند، و ما نباید این فرصت را در اختیار رسانه های سودجوی دشمن قرار دهیم و لازم است با دقت بسیار بالایی نکات بهداشتی را رعایت کنیم.

 

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری به موضوع غیزانیه و وضعیت شرکت نیشکر هفتپه اشاره کرد و گفت: خبرنگاران نقش اول را در روشنگری و بیان مشکلات این دو موضوع داشتند، در صورتی که خبرنگاران با هوشیاری وارد این دو مقوله نمی شدند این موضوع همانند سایر مشکلات دیگر مغفول می ماند.

 

وی اضافه کرد: از سال 1394 پیرو خصوصی سازی شرکت ها ما این احساس خطر نسبت به آسیب دیدن شرکت نیشکر هفتپه را داشتیم و مراتب اعتراض را به مسئولین مربوطه اعلا کردیم اما متاسفانه پاسخ درستی داده نشد و امروزه شاهد اتفاقات تلخی برای کارگران زحمت کش این شرکت هستیم، هرچند با پیگیری های مجدادنه و همکاری قوه قضایه  حقوق دوماه این کارگران پرداخت خواهد شد اما این موضوع دوای درد این کارگران نخواهد بود.

 

آیت الله حیدری بر لزوم تجدید نظر در شکل واگذاری این شرکت تاکید کرد و گفت: لازم است هرچه زودت را این واگذاری غیر صحیح ابطال گردد و در صورتی که دولت نخواهد  اداره این شرکت را برعهده بگیرد می توان به یکی از نهادهای دلسوز و وابسته به نظام جهت آغاز به کار مجدد واگذار کرد.

 

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: بخش غیزانیه یکی از مناطق پرجمعیت اهواز با بیش از 85 روستا است و مردم ساکن این روستا هموراه با مشکل آب مواجه بودند، از ابتدای انقلاب اسلامی یک شبکه آبرسانی به این بخش کشیده شد اما به طور کامل به سسرانجم نرسید و همین موضوع باعث ناراحتی بسیاری از مردم شد، نقش رسانه های در بیان مشکلات و معضلات این بخش قابل تقدیر است که همین مهم باعث ایجا یک راهکار موثر به منظور حل آب غیزانیه شد هرچند که تاکنون به وقع نپیوسته است.

 

وی با عنوان اینکه مقام معظم رهبری نمایندگان خبرگان را حقله وصل میان مردم مسئولین دانستند گفت: پروژه انتقال آب  خوزستان به سایر استان های با عنوان اینکه خوزستان آب فراوان دارد کلید خورد، این درحالی است که غیزانیه؛ الوارگرمسیری، نخیلات آبادان و چندین نقطه دیگر استان خوزستان فاقد آب هستند و این بهترین شاهد برای کم ابی در خوزستان است.

 

آیت الله حیدری خواستار ادامه مطالبه گری در خصوص ممانتعت از انتقال آب شد واذعان کرد: انتقال آب از سرشاخه های کارون و دز تبعات بسیار اقتصادی برای استان و کشور دارد؛ به بهانه انتقال آب شرب به فلات مرکزی کشور میلیون ها متر مکعب آب برای مصارف غیر شرب به سایر استان ها ارسال می شود و بعضا این اقدام برای تامین آب شرکت های صنعتی انتقال می شود.

 

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری سابقه طرح انتقال آب را برای اولین بار در دهم هجری و در زمان حکومت صفویان اشاره کرد و افزود:  اکنون شاهد ان هستیم در طرح سلگان که برای رفسنجان آب انتقال خواهد داد تنها برای مزارع پسته ی خانواده بیش از 200 میلیون مترمکعب در دولت تصویب شده است و این تصویب تنها برای مزارع یک موسسه خصوصی بوده است.

 

وی انتقال بی رویه آب خوزستان را ظلم بزرگی به خوزستان و کشور خواند و گفت: در صورتی که 550 هزارهکتار زمین احیا شود در سال 25 میلیون تن مواد غذایی برای کل کشور تامین می شودف این در حالی است که مقام معظم رهبری نظری بر  احیای 2 میلیون هکتار از زمین های خوزستان داشتند که اگر این اتفاق صورت گیرد هیچ قدرتی توان تحریم کشور نخواهد داشت.

 

آیت الله حیدری در پایان گفت: مسئولین در برابر روشنگری و ایستادگی مردم نمی توانند بایستند اما این ایستادگی باید در راستای منطق،مستند و بدون ایجادفضا برای سواستفاده دشمن فراهم شود  در این صورت مشکلات برطرف خواهند شد.

 

پایان پیام/690

منبع: شبستان

کلیدواژه: آیت الله حیدری خط انتقال آب نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری آیت الله حیدری مطالبه گری انتقال آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۱۰۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید گاز باید افزایش پیدا کند/ لزوم بهینه سازی مصرف

امین نوربخش کارشناس انرژی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه بر اساس شاخص‌های موجود امنیت انرژی مربوط به کشورهای مصرف کننده است، گفت: کشورهایی نظیر ایران و کشورهایی که بیشتر صادر کننده هستند باید ابتدا تغییراتی در شاخص‌ها ایجاد کنند و سپس به عنوان امنیت انرژی از آن یاد نمی‌شود و بیشتر ابعاد صادراتی آن و تنوع مقاصد صادراتی مطرح می‌شود.

وی ادامه داد: ما هم در تولید و هم مصرف دچار مشکل هستیم، زیرا تولیدمان در مقایسه با ذخایری موجود بسیار کم است و اگر این روند ادامه دار باشد اتمام ذخایر گازی و نفتی ما تقریباً ۸ دهه طول می کشدو آخرین کشوری هستیم که ذخایر آن به اتمام می‌رسد.

نوربخش ادامه داد: ما اگر این نسبت را افزایش ندهیم باعث می‌شود که پس از چند دهه ایران و چند کشور دیگر نفت و گاز دارند و سایر کشورها نفت و گازشان به اتمام رسیده است در این شرایط سایر کشورها روندی را طی نمی‌کنند که برای تأمین انرژی خود به یک یا دو کشور وابسته شوند.

به گفته این کارشناس انرژی، روندی که برای کاهش مصرف سوخت‌های فسیلی آغاز شده به این دلیل است که قدرت‌های بزرگ دسترسی چندانی به انرژی ندارند و هر چقدر ادامه پیدا کند کشورهای بیشتری را همراه خود می‌کند و کشور ما که تقاضا برای سوخت‌های فسیلی وجود دارد اگر تولید را افزایش ندهد در دوره‌ای مجبور به فروش نفت و گاز می‌شوند که مشتری برای آن نیست و قیمت‌ها را به شدت کاهش پیدا می‌کند به همین دلیل در عرضه و تولید باید به فکر افزایش باشیم.

وی با اشاره به اینکه در مصرف نیز چالش‌هایی وجود دارد و شدت مصرف انرژی در کشور ما نسبت به میانگین جهانی بیشتر است، خاطر نشان کرد: برای انجام یک واحد کار مشخص دو برابر میانگین جهانی انرژی مصرف می‌شود و فرصت بالقوه ای وجود دارد که با بهینه سازی بتوانیم مصرف انرژی را کاهش دهیم تا ظرفیتی برای صادرات و درآمد ارزی و حتی ایجاد روابط سیاسی از طریق توسعه روابط انرژی در فضای منطقه ایجاد شود.

به گفته نوربخش می‌توان گفت تولید نسبت به ذخایر موجود کم است و باید حجم تولید را افزایش داد و حتی آن را به دو برابر برسانیم و هم به لحاظ مصرف آن را کاهش دهیم.

وی در خاتمه یادآور شد: بهینه سازی راه‌های مختلفی دارد به عنوان مثال تبدیل نیروگاه‌ها به سیکل ترکیبی، رفع نشتی خطوط لوله و حتی تعویض بخاری و راه کارهای قیمتی؛ قیمت گذاری پلکانی می‌تواند در بهینه سازی مصرف مثمر ثمر واقع شود. اما ابتدا باید برسی کرد که مدام یک از این راهکارها ظرفیت بیشتری دارد به عنوان مثال در بخش خانگی از راهکارهای غیر قیمتی نظیر تعویض بخاری‌ها می‌توان دنبال کرد

کد خبر 6097948 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • شناسایی ۳۰۰ میلیارد فرار مالیاتی حوزه ساخت‌وساز در خوزستان
  • شناسایی ۳ هزار میلیارد ریال فرار مالیاتی حوزه ساخت و ساز در خوزستان
  • وصول ۱۹ هزار میلیارد مطالبات دولت از صنایع خوزستان
  • جزییات مطالبه‌گری سرمایه‌گذاران مال باختگان شرکت طراوت نوین
  • رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست: رهاسازی چاه‌های نفت آب و خاک خوزستان را آلوده می‌کند
  • رهاسازی چاه‌های نفت آب و خاک خوزستان را آلوده می‌کند
  • تولید گاز باید افزایش پیدا کند/ لزوم بهینه سازی مصرف
  • انتقال تجربیات اعضای ادوار شورا برای بالندگی شهر/ لزوم صرفه‌جویی در هزینه‌کرد اعتبارات
  • مردم از نزدیک شدن به رودخانه‌های دز و کارون اجتناب کنند
  • سازمان آب وبرق : مردم از نزدیک شدن به رودخانه‌ های دز و کارون اجتناب کنند