Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از مهر، نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی گفت: ماه اول ورود به مجلس شورای اسلامی در کمیسیون اجتماعی مجلس با رئیس کمیته امداد کشور جلسه‌ای برگزار کردیم. سه موضوع مهم از جمله عدم واگذاری بیمارستان آیت‌الله کرمی اهواز در این جلسه مطرح شد که رئیس کمیته امداد کشور نیز خود به این موضوع اشاره داشت که وجود، تأسیس و همچنین قصد و نیت علامه کرمی در وقف این بیمارستان در اختیار گذاشتن آن به فقرا و نیازمندان بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یعنی با این فرض استفاده فقرا و نیازمندان از خدمات درمانی بیمارستان آیت‌الله کرمی در اختیار کمیته امداد قرار گرفت.

سید کریم حسینی تاکید کرد: فقیرترین و کم‌برخوردارترین قشر جامعه، خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد هستند که در این مدت، بیمارستان آیت‌الله کرمی توانست خدمات خیلی خوبی را به آنها ارائه دهد. حتی پزشکان و کادر درمانی که در این بیمارستان خدمت می‌کنند از نظر تعرفه و رعایت حال بیماران به دلیل نیازمندی، مراعات خوبی برای بیماران داشتند. بیمارستان آیت‌الله کرمی در غرب اهواز قرار گرفته که در این قسمت علاوه بر ثقل جمعیتی، جامعه کم‌برخوردار و کارگری نیز زندگی می‌کنند.

وی افزود: بیمارستان امیرکبیر اهواز نیز که طی سال‌های اخیر کاملاً تحت پوشش تأمین اجتماعی بود ولی نوع اداره آن تغییر و باعث کاهش کیفیت درمان در آن منطقه شد. در حال حاضر نیز واگذاری بیمارستان آیت‌الله کرمی به سازمان و یا نهادی غیر از کمیته امداد در کمیت و کیفیت خدمات‌رسانی منطقه تأثیر منفی خواهد گذاشت. از رئیس کمیته امداد کشور درخواست داشتیم که از واگذاری این بیمارستان خودداری کنند چون این موضوع را به صلاح مردم نمی‌دانیم و قطعاً پیگیری‌های لازم را خواهیم داشت.

بیمارستان آیت‌الله کرمی اهواز تنها بیمارستان خیریه در استان خوزستان است که به همت آیت‌الله کرمی با استفاده از وجوهات شرعی ساخته شد و بعد از وقف در اختیار کمیته امداد قرار گرفت. اکنون کمیته امداد امام قصد دارد در قراردادی این بیمارستان را به بنیاد شهید واگذار کند و این موضوع موجی از نگرانی را در بین مردم منطقه ایجاد کرده است چرا که آنان عقیده دارند این موضوع باعث کاهش خدمات این بیمارستان به مردم می‌شود.

کد خبر 568380 برچسب‌ها کمیته امداد استان خوزستان بیماری - بیمارستان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: کمیته امداد استان خوزستان بیماری بیمارستان بیمارستان آیت الله کرمی کمیته امداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۲۸۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اثرات منفی استرس روی چهره و ظاهر افراد

استرس اثرات مختلفی روی جسم و روح شما دارد و کیفیت خواب، رژیم غذایی و حالت کلی روحی شما را تحت تاثیر قرار می دهند. اما بسیاری از ما از اثرات آن باخبر نیستیم.

به گزارش نمناک، استرس می تواند عاملی برای مشکلات پوستی مثل آکنه، ریزش موی سکه ای یا ایجاد تیرگی زیر چشم باشد که همگی علامت مشکلات بزرگ تر هستند.متاسفانه اگر استرس را کاهش ندهید، اثرات آن روی مو و پوست شما بلند مدت خواهد بود. 

آکنه

پوست بخش مهمی از بدن محسوب می شود که به راحتی تحت تاثیر استرس قرار می گیرد. فرقی ندارد که چه مشکلی برایش ایجاد شود. ممکن است با آکنه، پسوریازیس و اگزما مواجه شود. استرس باعث آزاد شدن کورتیزول می شود که هورمون هایی را در بدن تولید کرده و باعث افزایش تولید چربی در پوست خواهد شد.

تعادل بین باکتری خوب و باکتری بد را در معده به هم می ریزد و آکنه را ایجاد می کند.

نازک شدن مو

استرس باعث می شود که مو های شما از مرحله رشد وارد مرحله استراحت شود و در نتیجه ریزش آن افزایش پیدا می کند و چرخه طبیعی آن به هم می ریزد. ممکن است عاملی برای طاسی موضعی یا سکه ای باشد که باعث کچلی روی نواحی مختلف می شود. در مردان موی ریش آن ها نیز نازک می شود. پس باید مراقب نوع واکنش خود نسبت به استرس باشید.

پوست خشک

اکثر ما به اندازه کافی آب نمینوشیم. از طرفی استرس داشتن باعث خشکی مزمن پوست می شود و وضعیت را بدتر می کند. اگر استرس دارید، یعنی به اندازه کافی آب نمی نوشید. در نتیجه پوستتان خشک می شود. افرادی که استرس دارند، به قهوه و نوشابه تمایل پیدا می کنند یا دچار کمبود خواب می شوند که همین موضوع وضعیت پوست را بدتر و خشک تر می کند. کورتیزول همچنین حالت ارتجاعی پوست را نشانه می گیرد.

بنابراین کم آبی وضعیت را بدتر خواهد کرد. در چنین حالتی باید از مرطوب کننده، آبرسان و با کیفیت بالا استفاده کنید. لایه بردار ها هم می توانند در این شرایط وضعیت را بهبود ببخشند.

لکه های تیره یا پف زیر چشم

اختلال مزمن خواب باعث می شود که مایعات زیر پلک شما تجمع پیدا کند و در نتیجه رطوبت اضافی در آن ناحیه جمع می شود و این ناحیه پف می کند. پوست اطراف چشم معمولاً نازک تر از نواحی دیگر بدن است و با افزایش سن نازک تر هم می شود.

استفاده از کرم دور چشم هنگام صبح یا سرم، سریعا می تواند این وضعیت را بهبود ببخشد اما مهم ترین عامل این است که استرس را کنترل کنید.

چین و چروک و خطوط دور چشم

استرس باعث می شود که شما به پیری زودرس پوست دچار شوید و خواب تان را نشانه می گیرد. حالت چشم های شما را عوض می کند و زیبایی ابروهای شما را کم می کند و همین باعث می شود که ظاهر جوان خود را از دست بدهید. یکی دیگر از اتفاقاتی که برای پوست تان می افتد، این است که چین و چروک مخصوصاً در ناحیه پیشانی رخ می دهد.

خشکی پوست و مشکلات قاعدگی

استرس به دلیل اختلالات موجود در هورمون کورتیزول عاملی برای ایجاد نوسانات در استروژن نیز خواهد بود و باعث می شود که در دوران قاعدگیِ شما اختلالات ایجاد شود. کمبود استروژن باعث کمبود کلاژن و کمبود رطوبت و در نتیجه خشکی بیش از حد پوست می شود و استروژن شما به حدی می رسد که به سختی پریود شوید و در نتیجه وضعیت تان به هم می ریزد.

افزایش سایز فک

دندان قروچه هنگام استرس یکی از بزرگترین مشکلاتی است که بعضی از افراد با آن مواجه هستند. متاسفانه این عادت باعث می شود که عضلات ناحیه فک بیش از حد کار کنند و در نتیجه نه تنها دندان تان آسیب می بینند، بلکه فک سنگین تر از حالت معمول می شود و ماهیچه ها بزرگ تر خواهند شد.

پیری زودتر پوست

کلاژن ماده ی ضروری برای حفظ جوانی پوست است و افرادی که درگیر استرس زیاد هستند، میزان کلاژن در پوستشان کاهش یافته و زودتر پیر میشوند و به اصطلاح صورتشان پیرتر از سنشان بنظر میرسد.

رابطه زیادی بین اختلالات هورمونی و استرس وجود دارد. روحیه ما تاثیر زیادی روی جسم ما دارد و فیزیولوژی و جسم ما تاثیر زیادی روی تعادل هورمونی دارند. این استرس مزمن باعث می شود که تغییرات هورمونی در بدن ایجاد شود و شما با مشکلاتی مثل بی خوابی، گرسنگی مداوم، اضافه وزن کاهش کلاژن مواجه شوید.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • واریز مستمری ۲۹ هزار خانوار کمیته امداد البرز
  • تاثیر منفی صدای ترافیک بر سلامتی بدن
  • ۶ هزار بیمار خاص تحت پوشش کمیته امداد اصفهان هستند
  • راه‌اندازی بخش جدید مراقبت‌های ویژه نوزادان در بیمارستان اهواز
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند
  • ۲ هزار مددجوی کمیته امداد از خدمات پزشکی بهره مند شدند
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور: ۲۰ درصد افراد جامعه نیازمند دریافت خدمات روانشناختی هستند
  • مستحکم شدن جامعه هدف با دادن مشاوره دقیق و درست
  • اثرات منفی استرس روی چهره و ظاهر افراد