Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سابق گروه ماشین سازی تبریز با اشاره به دستاورد‌های مهم و متعددی که پس از احیای کارخانه توسط قوه قضائیه رخ داد، نوشت: به خاطر پیگیری‌های شخص آیت‌الله رئیسی بود که این شرکت و شرکت‌های مشابه نجات یافت.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مد‌ت‌ها شرکت خودروسازی تبریز تحت نظر سازمان خصوصی‌سازی بود و بلای بسیار بزرگی بر سر آن آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شرکت حدود ۱۶ سال در لیست واگذاری قرار گرفته بود و مدتی به بانک صادرات و دیگر مراکز واگذار شده بود که که واگذاری‌ها ناقص بوده و بعد عودت خورده بود و نهایتاً به آقای فرخزاد انتقال داده شد که ایشان هم به عنوان یک اخلالگر اقتصادی شناخته شد و پس از آن، شرکت به سهامدار قبلی آن یعنی صندوق بازنشستگی کارکنان فولاد واگذار شد.

صندوق بازنشستگی کارکنان فولاد چهار ماه بود که شرکت را تحویل گرفته بود و بنده را به عنوان سرپرست معرفی کرده بودند، پس از اینکه آقای رئیسی، رئیس قوه قضاییه شد و دستورات ویژه‌ای به استاندار برای سامان‌بخشی به این حوزه دادند، ایشان در تهران پیگیری شده و تقریباً حدود سی و چند روز بعد صندوق بازنشستگی فولاد تاکید کرد که باید هیئت مدیره مشخص شود و احکام بنده برای مدیر عاملی و عضو هیات مدیره را زدند.

با حمایت‌هایی که از طریق سیستم قضایی استان و قوه قضاییه از شرکت خودروسازی تبریز انجام شد تا حدودی مشکلات شرکت مرتفع شد تا جایی که در ۸ ماهه نخست مدیریت بنده چیزی حدود ۱۹۰ درصد افزایش فروش فروش پیدا کردیم و ۶۰ درصد افزایش تولید داشتیم.

سازمان خصوصی سازی ۱۶ سال بود که این شرکت را همچون توپ فوتبال آن را به این طرف و آن طرف می‌زد و شرکت زیان‌ده شده بود که متاسفانه نباید این اتفاق می‌افتاد چرا که ماشین سازی تبریز یک شرکت انحصاری تولید ماشین افزار است و یک محصول استراتژیک تولید می‌کند.

در هر صورت بزرگترین توفیقی که ما دست پیدا کردیم در ۸ ماه‌های نخست بعد از اقدامات قوه قضاییه ۵۵ درصد کاهش زیان شرکت نسبت به دوره واگذاری آن بود.

بنده بار‌ها در اکثر جا‌ها عرض کردم که ورود قوه قضاییه و شخص رئیس قوه قضائیه چندین بار پس از سفرشان به استان، از دفتر پیگیری شان با بنده تماس داشتند و حتی دعوت به تهران کردند و در جلسه رفع موانع تولید شان شرکت کردیم. ایشان کل دادگستری استان را ملزم کردند و کلیه مدیران اجرایی دستگاه‌ها را نظم بخشیدند. در آن جلسه مشکلات شرکت را که مطرح می‌کردیم هر مدیرکلی دستور ویژه برای رفع موانع تولید صادر می‌کرد.

در هر صورت ما توفیقاتی در این ایام کسب کردیم، شاید این به بقیه مربوط نباشد، اما بنده به عنوان مدیر اجرایی مجموعه اعلام می‌کنم همواره به خاطر پیگیری‌های شخص آیت‌الله رئیسی بود که این شرکت و شرکت‌ها مشابه نجات یافت و صمیمانه از ایشان کمال تقدیر و تشکر را داریم.

یادداشتی از ناصر فرج‌زاده فعال اقتصادی و مدیرعامل سابق گروه ماشین سازی تبریز

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: آیت الله رئیسی احیای کارخانه ماشین سازی تبریز قوه قضاییه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۵۲۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۴ درصد پهپادهای کشاورزی در داخل تولید می‌شوند

مدیر یک شرکت دانش‌بنیان در حاشیه رویداد اینوتکس ۲۰۲۴ گفت: ۸۴ درصد از پهپادهای کشاورزی بومی‌سازی شده و در داخل کشور تولید می‌شوند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، "امیر رضا پناهی" مدیر بخش فروش پهپادی شرکت دانش‌بنیان فرابرد با بیان اینکه این شرکت سازنده انواع پهپادهای کشاورزی در ایران و تنها دارنده تأییدیه سازمان هواپیمایی کشوری است، افزود: در حال حاضر توانسته‌ایم در حوزه کشاورزی، پایش و نظارت و سایر حوزه غیرنظامی و صنعتی پهپادهایی رو تولید و کشور از واردات این کالا بی‌نیاز کنیم.

پناهی گفت : 84 درصد از پهپادهای کشاورزی بومی‌سازی شده و در داخل کشور تولید می‌شوند.

المپیاد فناوری؛ رقابت در هوش مصنوعی، پهپاد و برنامه‌نویسی

وی افزود: با بومی‌سازی پهپادها، موفق به صادرات هم شده‌ایم. این محصولات در حوزه‌های سم پاشی، بذرپاشی و گرانول پاشی و در ظرفیت های 20 و 30 لیتری به تولید می‌رسند.

وی ادامه داد: پهپاد کشاورزی شامل محلول پاش سم پاش، بذرپاش و کودپاش هستند.  

پناهی با بیان اینکه این محصولات هوشمند بوده و به صورت پرواز خودکار نیز روی آسمان می‌ماند، افزود: بسته به سفارش پهپادهای به صورت عمود پرواز هم تولید می‌شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۸۴ درصد پهپادهای کشاورزی در داخل تولید می‌شوند
  • آتش‌سوزی کارخانه خودروسازی بم مهار شد
  • هویت شهید گمنام در تبریز شناسایی شد
  • کمک به ایجاد شغل با احیای ۹۰۰۰ کارخانه
  • افتتاح نیروگاه پنج مگاواتی در تبریز
  • افتتاح نیروگاه ۵ مگاواتی در تبریز
  • قدردانی رئیس ستادکل نیروهای مسلح از مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران
  • ادعای جذاب آروا در نمایشگاه بین‌المللی تبریز: ما رقیب بوش و متابو هستیم
  • ادغام ادویه و داروی گیاهی برای تجربه یک طعم تازه
  • قدردانی ائمه جمعه استان از پلیس برای اجرای موفق طرح نور